bugün

entry'ler (9359)

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Bugün benim doğum günüm
Kelimeler büyüyor ağzımda
Bildiğim bütün hayatlar
Paramparça paramparça.

anın görüntüsü

görsel
Ütüyle çektim evet.

anın görüntüsü

görsel
Ütüyle çektim evet.

vazgeçmem desende vazgeçersin

Dahi anlamındaki -de-nin hatalı kullanıldığı tespit cümlesi.

marteniçka

Dileklerinize bizi de ekleyin ey yapanlar.

jaws filmindeki sikko balik

(resim:#1) şu kapının arkasına gecmenize izin vermiyorlar, ne taklalar atıyorum ama yok. Gece binbir ricayla bir girdim uyuyordu uyandirmadim. Allah kimseyi buralara muhtaç etmesin.

ben bugün avukat oldum

Yoğun bakım ünitesi önünde otururken denk gelip okuduğum,günlerin duygusal yoğunluğuyla bir de hıçkırarak ağladığım,kişi adına sevindiren paylaşımda yorumlara gittiğimde gördüğüm şey tam bir hayal kırıklığı... Eğer hukukçu olduysanndin, dil, ırk, mezhep, zengin, yoksul vs ayırmadan dinleyeceksin. Her bı skinizi paylaştığımız sosyla medya ortamında biri kalkar bir şey söyler, onu da edebinle karsilayacaksin. Savunmaya bak, sevincine ortak olsaydı böyle bir cvp vermezdim. Oh ne güzel. Benim gibi mutlu olursaniz iyisiniz, değilseniz tukaka. Avukat olmamış da daha çok hukuk okumuş gibi.

sevgilim ben manyak oldum

Desteklerinizeok teşekkür ederim arkadaşlar ben de siLere mesaj atmaya çalıştım gitmedi. Açtım mesaj ayarlarını

jaws filmindeki sikko balik

Selamlar iyi niyetlerini gönderen herkese. Arada spoilerla bir saçma mesaj gördüm ama kimin yazdığını bulamadım. Hangi yavşak yazdıysa onu en sevdiğiyle sınansın inşallah dicem. Demıiyorum amk. Zira ben kimsenin kötülüğü ile mutlu olmam. Allah onu yszanın cezasını versin o ayrı. Neyse bu sınırlı girizgahtan sonra tengir budun en doğru şekilde sizlere benden aldığı haberleri iletmiş. Hak verirsiniz ki sözlüğe bakmaya ve sizlere cvp vermeğe anca zaman buldum. Yarın büyük ihtimalle (bugün olmuş bile) taburcı edebileceklerini söylediler. Gı içeriden bilgi almak güç, genç bir asistanı kıstırdım ondan aldım bu bilgiyi. Bir kez anjiyo yapıldı dün, anjiyo temiz çıktı. Bugün de eps denilen bir şey yapıldı. O da yine anjiyo gibi ama bu sefer kalp damarlarına kontrollü elektrik vererek (bir tür sanal kriz yaratarak hangi damarın ne tepki verildiğine bakıldı. Gerekli görülen damar yakılacak, gerekli görülen damar dondurulacaktı. Şükür ki sevgili kişisinin onda da kötü bir şeyi çıkmadı. Sanırım ilaç tedavisine başlayacaklar. Ben hastanedeyim, belki arada kaçak göçek içeri girer de uzaktan da olsa uyurken filan görürüm diye bekliyorum. Zira dün gece pek çok kez girdim çıktım yanına. Neyse yeni bir durı olursa yine size buradan hbr ederim.
Bazı mesajlardan anladığım kadarıyla telefon edenler ulaşamayanlar olmuş. Arkadaşlar yoğun bakıma telefon almıyorlar. Telefonu bende ve kapalı. Mesaj atarsanız, hastaneden çıktuğında kendisi okuyup sizlere geri dönüş sağlar sanırım. Ama önce dinlenmesi gerekir. Bu konuda anlayışlı olacağınkzk düşünüyorum.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Lütfen bir an önce iyileş. Lütfen lütfen lütfen. Bugüne dek yspamadıklarım için özür dilerim. Seni çok seviyorum. Bunu göstermeyi ne kadar başaramasam da.. Lütfen iyileş

jaws filmindeki sikko balik

Şu an koroner yoğun bakımda yatmakta olan sevgili kişisi. Tabii hala aynı Nicole mi buralarda arz-ı endam ediyor onu bilmiyorum. Eski ve eskimeyen dostlarının haberi olsın diye buradan duyuruyorum. Çok dua edin.

bu farah da geldi o zamanlar figüran tabi

En koftisi o be.

ben bu yazıyı sana yazdım

Ben seni çok özledim. Öyle böyle değil, ömrümün sana karşı olan en fazla dönemi şu son birkaç haftadır . Seninle beraber anneannemi,teyzemi de çok özledim. Hatta bir de Taneri özledim. Kimseye söylemiyorum, söyleyemiyorum ama seni çok özledim anne. Avazım çıktığı kadar bağırarak, bağırdığım kadar avaz avaz ağlayarak sana izlenimi haykırmak istiyorum.
Vaktiyle seni çok üzdüğüm için şimdi ne kadar özür dilesem boş biliyorum. Ancak çok özür dilerim. Keşke duyabilsen tüm bunları, içimden geçenleri, seni ne çok sevdiğimi.. ne çok özlediğimi...
Seni çok özledim anne. Seni çok özledim.

sevgilim ben manyak oldum

işte geldim buradayım. Evet bekliyorum hadi.

ben bu yazıyı sana yazdım

Bugün sen gideli tam tamına 30 sene oldu. 30 koca sene. Küçük bir kız çocuğuydum gittiğinde. Sana doyamadım, sevgine doyamadım. Sensiz geçirdiğim ömür, seninle geçirdiğim çok katı. Haksızlıktı bu. Ama kim hakettiği hayatı hakettiği insanlarla surdurebiliyordi ki... Bundan 10 sene öncesine kadar sensizlikle baş edemiyordum hiç. Şimdilerde biraz biraz öğrendim. En azından artık, birisi anneannesi den bahsettiginde ağlamıyorum, beraber sevdiğimiz, yaptığımız bir seyi anlatırken gülümseyerek, gözlerim dolarak ama hıçkırıklara boğulmadan anlayabiliyorum. Seni çok sevdim, seni çok seviyorum. Ve çok uzun zamandan sonra bu gece rüyama geldin, çok teşekkür ederim sana. iyi ki varsın, iyi ki seninle büyüdüm. Sana daha çok satılabilir, seni daha çok sevdiğimi sana hissettirebilirdim. Önümüzde hayallerimizi gerceklestirebilecegimiz onlarca yıl vardı ama olmadı olamadı. Geçen yıllar hep isyandı.
Şimdi bu gece, seninle hiç vakit gecirmedigimkz bir sehirde senin için kaldırıyorum kadehimi.
iyi ki bu dünyadan geçtin ve geçerken beni yoluna kattın. Varlığın için, benim ben olmamı sağladığın için, her şey için sonsuz teşekkürler canım anneannem .
görsel

sizin hiç babanız öldü mü

Ölemiyor.... Her sn aklimda ölmüyor, öldüremiyorum içimde...

sen affetsen ben affetmem

Boynu bükük koyanları
Sen affetsen ben affetmem. Özlesem de ağlasam da affetmem.

ben bu yazıyı sana yazdım

Niye son günlerde beynimin bir yerinde bozuk ampul gibi yanıp yanıp sönüyor ve sana karşı özlem hissetiriyorsun ki ? Anlamak mümkün değil. Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum ya da birilerine *ben Taner 'i çok özledim biliyor musun " demek istiyorum. Demedikce , içime attıkça o özlem içimde büyüyor . Bağ allahaskina yakıp durma şu ampulü.

musatafa sarıgül ün kafayı yemesi

Allah şifa versin.

izmir

Demişler ki "bir Antalya değildir , asla da olamayacaktır" gülerim ben buna. Önce Antalya izmir'in attığı tırnak olsun bi.